Akhisar OSB İtfaiye Birimi 27 Eylül 2019 tarihinde açıldı.
Akhisar OSB İtfaiye Birimi 27 Eylül 2019 tarihinde açıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Akhisar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı arasında imzalanan protokol sonrasında tamamlanarak hizmet vermeye hazır halegelmiş olan Akhisar Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye Birimi 27 Eylül 2019 tarihinde açılmıştır.

Açılış törenine Manisa Milletvekilleri Uğur Aydemir ve Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Genel Sekreter Yardımcıları Ali Öztozlu, Ramazan Burak Aslay ve Ertuğrul Yıldırım, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Erman Aydınyer ve Gökhan Çevik, SPİLAŞ Genel Müdürü Engin Anlı, MANULAŞ Genel Müdürü Özgür Temiz, Ülkü Ocakları Başkanı Nazmi Akçay, Akhisar Ticaret Odası Başkanı Mehmet Ulusoy, Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat, Akhisar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çınarlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire müdürleri ve vatandaşlar katılmıştır.

Akhisar OSB İtfaiye Biriminin, Akhisar OSB Yönetim Kurulu’na maliyeti 4,7 milyon TL olmuştur. İtfaiye Birimimiz toplam 3 adet müdahale aracı ve tam donanımlı 13 Manisa Büyükşehir Belediyesi personeli ile hizmet verecektir. İtfaiye Birimimiz hem bölgemiz içindeki hem de bölgemize yakın civar ve köylerdeki yangınlara ve afet durumlarına müdahale edecektir. Birkaç dakika içinde bölgemizde yaşanan yangın olaylarına müdahale edecek olan İtfaiye Birimi bölgemizdeki firmalarda hem can hem de mal güvenliği sağlamış olacaktır.

Bölgemizde düzenlenecek yangın tatbikatları ile birinci elden yangın güvenliği bilgisine ulaşılacak ve firmalarımızın genel durumları sürekli kontrol altında olacaktır.

Akhisar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çınarlı ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün tarafından yapılan konuşmaların ardından, Akhisar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çınarlı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e verdiği katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Edilen duaların ardından Akhisar Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye Birimi’nin açılışı kesilen kurdele ile yapıldı. Açılışın ardından misafirlerimiz itfaiye birimini gezerek incelemelerde bulundu. 

 İtfaiye Birimimizin Bölgemize hayırlı olmasını dileriz.

Diğer Haberler
  • u
  • u
  • u
  • u
  • u
  • u