AKHİSAR OSB'DE YAPILACAK İTFAİYE BİNASI İÇİN PROTOKOL İMZALANDI.
AKHİSAR OSB'DE YAPILACAK İTFAİYE BİNASI İÇİN PROTOKOL İMZALANDI.

Protokole imzalar Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün ile Akhisar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdurrahman Yılmaz arasında atıldı. İmza töreninde konuşan Başkan Cengiz Ergün: “Akhisar itfaiye biriminin oluşturulması için ilk etapta 3 araç, 2019’da da köpük kullanımı için 1 aracın alınması söz konusu. 2,5 milyona yaklaşan, araçlar 1,5 milyon, ilgili binaların yapılması ve çevre düzenlemesi ile birlikte 2,5 milyon liralık bir yatırım yapılması söz konusu.


Manisa Büyükşehir Belediyesi de bu hizmet alanının hayata geçirilmesine müteakip, orada konuşlanacak olan itfaiye biriminde istihdamı sağlamak konusunda, 15 kişinin istihdamının hem OSB’de çıkacak yangınlara ve en yakın mahallelerde çıkabilecek yangınlara müdahalede bulunması için, bunu imza altına alıyoruz. Hayırlı bir iş, Manisa’nın büyükşehir olmasından sonra yapmış olduğumuz mevcut itfaiye müfrezeleri ve birimleriyle ilgili yaklaşık 35 milyon liralık bir yatırım gerçekleştirmiştik. Sadece araç alımlarına 25 milyon lira yatırım,  diğer müfrezelerin çevre düzenlemeleri ve iç donanımlarıyla birlikte bugün itfaiye dairemiz olarak 650’nin üzerinde bir personel çalışmamız var. Bu en kısa sürede yatırımlarımızı tamamlamıştık.


Buradan bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Protokol töreninde, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Akhisar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çınarlı, Mustafa Ataman ve Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Tuncay Haykırer ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri hazır bulundu. Yapılan konuşmaların ardından Akhisar Organize Sanayi Bölgesi ile Manisa Büyükşehir Belediyesi arasındaki protokole imzalar atıldı.

Galeri
Diğer Haberler
  • u
  • u
  • u
  • u
  • u
  • u